UA-60847523-1

Garantia

ROBOTICAGE SRL ofera urmatoarele tipuri de garantii si posibilitate de retur a produselor, astfel:

1)Toate produsele noi comercializate de ROBOTICAGE SRL au o garantie de 2 ani din momentul vanzarii. Aceasta garantie se refera la defecte fizice sau de functionare provenite din fabrica sau pana la momentul livrarii si NU se refera la defectiunile datorate modificarii/distrugerii fizice sau software a produselor ori la defectiunile provenite din exploatarea necorespunzatoare a produselor.

2)Toate produsele comercializate de ROBOTICAGE SRL au fost testate in prealabil de catre producatori (in cazul placilor/shieldurilor Arduino, servo-uri SpringRC, etc) si catre ROBOTICAGE SRL  (senzori, breadboard, software).

3)Produsele cumparate prin intermediul magazinului virtual www.roboticage.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la livrare fara a preciza motivul DOAR DACA produsele si ambalajele acestora nu sunt deteriorate si produsele returnate pot fi repuse in vanzare!!! (conform OUG 34/2014). Returul se poat face DOAR contactand departamentul de vanzari al ROBOTICAGE SRL (telefonic sau e-mail) in prealabil si completand formularul de retur.


ROBOTICAGE SRL

Martie 2014